Bul

Tüketici Ödülü

Tüketici Ödülü

DemirDöküm, T.C.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma" ödülüne layık görüldü.

20 Mart 1998'de Ankara Hilton Oteli'nde düzenlenen törende, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sn.Yalım EREZ, ödülü şirketimiz Genel Müdürü Sn.Germiyan SAATÇİOĞLU'na verdi.

Basın yoluyla duyurulan 1.Tüketici Ödülü ilanının ardından, alınan karar sonucu DemirDöküm bu ödüle aday olarak müracaat etti.

DemirDöküm; tüketici memnuniyetini firma politikası olarak benimsediği, koşulsuz müşteri mutluluğu, kesintisiz servis hizmetleri ilkelerinin uygulayıcısı olması, tüketicilerin DemirDöküm'ü ve DemirDöküm ürünlerini daha yakından tanıyabilmeleri için açtığı Showroomları, ürün tanıtım karavanı ile tüketicilerin ayağına giderek tanıtım yapması, tüketicilerin sorunlarının çözülmesinde aracı olan, kendilerine ürün bilgisi ve fiyatı, bayi ve servis telefonu vb.hizmetler veren, tüketicilere yönelik eğitim hizmetleri ve çeşitli sosyal aktiviteleri nedeniyle en büyük tüketici ödülünü almaya hak kazandı.

"Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma" ödülünü alan DemirDöküm, müşterilerine hizmet etmeye aynı heyecanla devam edecek. Herşey "Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti için"