Bul

2012 Yılı Haber ve Duyurular

İmsad'ın Düzenlediği İnşaatta Kalite Zirvesi'ne DemirDöküm'den Destek

19.11.2012

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından gerçekleştirilen 4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, 13 Kasım 2012 tarihinde Four Seasons Hotel İstanbul’da DemirDöküm’ün de özel sponsorluğunda gerçekleşti.

Sürdürülebilirlik ve Kentsel rekabet temasıyla düzenlenen zirvenin Özel Bölümü’nde ‘Sürdürülebilirlik ve Hedefler’ konulu oturumunda DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna da bir sunuş yaptı.

Erdem Ertuna sunuşunda; kurumsal ve bireysel anlamda sürdürülebilirlik yaklaşımının gerekliliği, küresel gelişmeler, dünya genelinde enerji kullanımı, ısıtma ve soğutma sektörünün enerji kullanımı ve geleceğe yönelik enerji verimli ürünlerin geliştirilmesi konularında bilgi verdi.

Vaillant Group’un sürdürülebilirlik vizyon ve misyonunu da katılımcılarla paylaşan Ertuna, şirketin S.E.E.D.S olarak tanımladığı sürdürülebilirlik yaklaşımı hakkında da bilgi verdi. S.E.E.D.S (Sustainability – Environment - Employees - Development & Products - Society kelimelerinin baş harfleri), Vaillant Group’un ana iş alanlarında sürdürülebilirlik yaklaşımı olarak Çevre, Çalışanlar, Geliştirme ve Ürünler, Toplum alanlarına odaklandığını ifade ediyor.

Erdem Ertuna, Vaillant Group’un 2011 yılında Micro CHP ecoPOWER 1.0 ile Almanya Sürdürülebilirlik ödülüne layık görüldüğünü, ödülünse Almanya Başbakan’ı Angela Merkel tarafından Düsseldorf’ta verildiğini hatırlattı.

Vaillant Group’ta başarıyla uygulanan Sürdürülebilirlik vizyonunun DemirDöküm’de de uygulandığını belirten Ertuna, DemirDöküm’ün temiz enerjiye verdiği desteğe de vurgu yaptı.

Erdem Ertuna sözlerini şöyle tamamladı: “hem bireyler hem de toplum olarak, gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakabilmek için doğa, çevre ve öz kaynaklarımızı sürdürülebilir şekilde değerlendirerek kullanmamız gerekiyor.”